• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Ik heb een dans,- (Lucia Marthas), zang,- (EVTS en 1-jarige CVT) en regisseursopleiding (UCK) gevolgd. Uiteraard aangevuld met allerlei workshops en trainingen. Zelf zing ik alweer 15 jaar in band IVENTURE. We richten ons voornamelijk op bedrijfsfeesten, huwelijken en partijen. Ook kom ik sinds bijna drie jaar regelmatig samen met zes andere leuke professionele zangeressen en krijgen we op hoog niveau les van elkaar en van Margriet Sjoerdsma. We noemen onszelf IMPERIOSO.

Verder volg(de) ik lessen van Alberto ter Doest, Katja Maria Slotte en Danielle Lous. Momenteel krijg ik les van Alfons Verreijt.

 

Lifecoach in de Levenspraktijk
Ik heb een geacrediteerde post HBO opleiding Lifecoaching afgerond. Daarnaast heb ik een training van Tony Robbins gevolgd en heb ik  extra specialisaties NLP, Lichaamsgerichte Coaching, Voice Dialogue, The Work, RET, TA , Aandachtsgericht cognitief Therapeut (Mindfulness-trainer), Jobcoaching, en Wandelcoaching doorlopen en ben hier ook in gediplomeerd.

 

Communicatieadviseur en Ondernemer
Ik ben sinds 1999 werkzaam als Communicatieadviseur bij de Overheid. Jarenlang bij de ICT-tak van het Ministerie van Defensie en de afgelopen vijf jaar als Adviseur Bedrijfsvoering bij de Centrale Informatievoorziening van Rijkswaterstaat. Ik heb een afgeronde Marketingcommunicatie opleiding (incl. NIMA-A, B en C). Vanuit hier is mijn passie voor het Ondernemerschap ontstaan.

 

“Ik neem door wat ik bij deze grote organisaties leer veel opgedane kennis en ervaring mee. Zo  ben ik huiscoach geweest van een groot Telecom-bedrijf, waar een verregaand reorganisatietraject was gestart, en sturen een aantal gemeentes en ministeries regelmatig cliënten voor Jobcoaching en/of Lifecoaching naar mij toe om hun medewerkers te begeleiden naar andere functies, werk, assertiever te worden, of om sterker in hun schoenen te leren staan. Maar waar ik ook regelmatig voor wordt benaderd is om Zelfstandig Ondernemers te coachen.” 


Missie en visie
Iedereen mag gezien en gehoord worden!! Ik wil iedereen, en in het bijzonder artiesten en sprekers, daarbij heel graag helpen. Ik ga verder waar de meeste zang- en stemcoaches stoppen. Spreken, zingen en alle vormen van podiumkunsten is naast techniek grotendeels ook psychologie en ik heb als Lifecoach, Aandachtsgericht Cognitief Therapeut en Communicatiespecialist alles in huis om ook te kijken naar mogelijke faalangsten. Hoe gaaf is het om daarmee om te leren gaan en:


VRIJ TE KUNNEN ZINGEN, SPREKEN, BEWEGEN EN LEVEN!

© 2021 Online Academy - Powered by Maatos en Ideeëndesk